07/12/2020 07/12/2020 Καλεσμένοι της εκπομπής «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη σήμερα, 7 Δεκεμβρίου 2020, ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος και η Δημοσιογράφος και Διευθύντρια του ΚΕΣΟ (Κέντρου Στήριξης Οικογένειας) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Μαίρη Πίνη. Ο Θεοφιλέστατος μίλησε για την Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, ενώ η...
07 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:06

«Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
«Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Καλεσμένοι της εκπομπής «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και της δημοσιογράφου Μαρίας Γιαχνάκη σήμερα, 7 Δεκεμβρίου 2020, ήταν ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ. Πρόδρομος και η Δημοσιογράφος και Διευθύντρια του ΚΕΣΟ (Κέντρου Στήριξης Οικογένειας) της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Μαίρη Πίνη.

Ο Θεοφιλέστατος μίλησε για την Ιεραποστολή στην Επισκοπή Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης, ενώ η κυρία Πίνη για το έργο που προσφέρει το ΚΕΣΟ σε οικογένειες, εγκύους, ασθενείς και εμπερίστατους συνανθρώπους μας.

Ακούστε την εκπομπή: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων