08/12/2020 08/12/2020 Καλεσμένοι της εκπομπής «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και της Μαρίας Γιαχνάκη, σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2020, ήταν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου Αγίου Όρους γέρων Χαράλαμπος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος. Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου μίλησε για τον μακαριστό Προηγούμενο γέροντα Αγάθωνα, ο οποίος εξεδήμησε εις Κύριον μόλις χθες, ενώ ο Σεβασμιώτατος...
08 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:07

Η «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Καλεσμένοι της εκπομπής «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και της Μαρίας Γιαχνάκη, σήμερα, 8 Δεκεμβρίου 2020, ήταν ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου Αγίου Όρους γέρων Χαράλαμπος και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος.

Ο Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Κωνσταμονίτου μίλησε για τον μακαριστό Προηγούμενο γέροντα Αγάθωνα, ο οποίος εξεδήμησε εις Κύριον μόλις χθες, ενώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κεφαλληνίας κ. Δημήτριος μίλησε για το φλέγον ζήτημα της πανδημίας, την αντιμετώπισή του, αλλά και τον Άγιο του νησιού, Γεράσιμο, που φρουρεί και σκέπει την Κεφαλονιά.

Ακούστε την εκπομπή:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων