09/12/2020 09/12/2020 Στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη Μαρία Γιαχνάκη μίλησαν, σήμερα, 9 Δεκεμβρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας στο Πρόγραμμα «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην αγάπη, τον Άγιο Νεκτάριο, τα Χριστούγεννα,...
09 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:29

Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη Μαρία Γιαχνάκη μίλησαν, σήμερα, 9 Δεκεμβρίου 2020, ο Σεβ. Μητροπολίτης Μάνης κ. Χρυσόστομος και ο Αναπληρωτής Καθηγητής Επιδημιολογίας και Δημόσιας Υγείας στο Πρόγραμμα «Διοίκηση Μονάδων Υγείας» της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Ελπιδοφόρος Σ. Σωτηριάδης. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στην αγάπη, τον Άγιο Νεκτάριο, τα Χριστούγεννα, αλλά και την τρέχουσα κατάσταση, ενώ ο γνωστός Επιδημιολόγος μίλησε για τον κορωνοϊό, τα πρόσφατα στοιχεία της Eurostat, τις συστάσεις της βρετανικής κυβέρνησης για μη εμβολιασμό σε συγκεκριμένες ομάδες ανθρώπων και τα επικείμενα εμβόλια.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων