25/01/2021 25/01/2021 Καλεσμένοι της εκπομπής η «Επικαιρότητα» στην Πεμπτουσία ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος και ο Καθηγητής Λειτουργικής στο Τμήμα Θεολογίας του Α.Π.Θ. Παναγιώτης Σκαλτσής. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με αφορμή την εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, του οποίου το ιερό λείψανο μετέφεραν Καππαδόκες πρόσφυγες στη Νέα Καρβάλη Καβάλας. Από την πλευρά του,...
25 Ιανουαρίου, 2021 - 17:10
Τελευταία ενημέρωση: 25/01/2021 - 21:07

Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Καλεσμένοι της εκπομπής η «Επικαιρότητα» στην Πεμπτουσία ήταν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος και ο Καθηγητής Λειτουργικής στο Τμήμα Θεολογίας του Α.Π.Θ. Παναγιώτης Σκαλτσής.

Ο Σεβασμιώτατος μίλησε με αφορμή την εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου, του οποίου το ιερό λείψανο μετέφεραν Καππαδόκες πρόσφυγες στη Νέα Καρβάλη Καβάλας. Από την πλευρά του, ο Καθηγητής Λειτουργικής μίλησε για τον αείμνηστο, επίσης Καθηγητή Λειτουργικής και Ομιλητικής του Α.Π.Θ., Ιωάννη Φουντούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 24 Ιανουαρίου του 2007, και τον τρόπο μετάδοσης της Θείας Κοινωνίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων