18/03/2021 18/03/2021 Καλεσμένοι της εκπομπής «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και της Μαρίας Γιαχνάκη ήταν σήμερα ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, που μίλησε για την Μεγάλη Τεσσαρακοστή και τον πνευματικό αγώνα των πιστών, καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι Υπέρτιμος και Έξαρχος Κεντρικής Κένυας κ. Μακάριος, που κατέθεσε την 40ετή ιεραποστολική του εμπειρία και μίλησε για το...
18 Μαρτίου, 2021 - 17:44
Τελευταία ενημέρωση: 18/03/2021 - 17:45

Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία με τη Μαρία Γιαχνάκη

Καλεσμένοι της εκπομπής «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και της Μαρίας Γιαχνάκη ήταν σήμερα ο Σεβασμιώτατος  Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Ιερώνυμος, που μίλησε για την Μεγάλη Τεσσαρακοστή και τον πνευματικό αγώνα των πιστών, καθώς και ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι Υπέρτιμος και Έξαρχος Κεντρικής Κένυας κ. Μακάριος, που κατέθεσε την 40ετή ιεραποστολική του εμπειρία και μίλησε για το πόσο αυξήθηκε η πίστη και η εμπιστοσύνη των ανθρώπων στον Θεό κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων