01/04/2021 01/04/2021 Σήμερα στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του pemptousia.fm καλεσμένοι της Μαρίας Γιαχνάκη ήταν ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Ιωάννης Σπανός, από την Κύπρο και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας -Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Ο Ιωάννης Σπανός, με την ευκαιρία της κυπριακής εθνικής επετείου της έναρξης του απελευθερωτικού- ενωτικού αγώνα...
01 Απριλίου, 2021 - 16:15

Η «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Σήμερα στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του pemptousia.fm καλεσμένοι της Μαρίας Γιαχνάκη ήταν ο αγωνιστής της ΕΟΚΑ, Ιωάννης Σπανός, από την Κύπρο και ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας -Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Ο Ιωάννης Σπανός, με την ευκαιρία της κυπριακής εθνικής επετείου της έναρξης του απελευθερωτικού- ενωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ, περιγράφει συγκλονιστικές στιγμές μεταξύ των οποίων όσα συνέβαιναν μπροστά στις αγχόνες και  όσα έζησε με τον συναγωνιστή του, Ευαγόρα Παλληκαρίδη, ο οποίος βρέθηκε μαζί του σιδεροδέσμιος σε ένα φορτηγό μέχρι που τον πήραν για την κρεμάλα!

Στον τομέα της υγείας και με αφορμή την τεράστια αύξηση κρουσμάτων από την περασμένη εβδομάδα, ο κ. Βασιλακόπουλος μίλησε για την κατάσταση των ασθενών με Covid εντός και εκτός ΜΕΘ, το τι είναι χρήσιμο να κάνει κανείς με τα πρώτα συμπτώματα, αλλά και για τα εμβόλια και το ενδεχόμενο να ζήσουμε ένα «σχεδόν κανονικό καλοκαίρι».

Ακούστε την εκπομπή:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων