24/11/2020 24/11/2020 Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας ήταν καλεσμένος σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τις δύσκολες ώρες που βιώνει το νησί, μετρώντας τις πληγές του από τον καταστροφικό σεισμό, για τις καταστροφές στους ναούς, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται να διασωθούν τα ιερά κειμήλια....
24 Νοεμβρίου, 2020 - 15:55

Η “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας ήταν καλεσμένος σήμερα Τρίτη 24 Νοεμβρίου στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη. Ο Σεβασμιώτατος μίλησε για τις δύσκολες ώρες που βιώνει το νησί, μετρώντας τις πληγές του από τον καταστροφικό σεισμό, για τις καταστροφές στους ναούς, αλλά και για την προσπάθεια που γίνεται να διασωθούν τα ιερά κειμήλια.

Στην εκπομπή μίλησε και ο π. Νικόλαος Λουδοβίκος, καθηγητής δογματικής και φιλοσοφίας στην Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Θεσσαλονίκης,  ο οποίος σχολίασε την επικαιρότητα με την μοναδική του οπτική μιλώντας για την πανδημία του κορωνοϊού, τη Θεία Ευχαριστία που χλευάζεται από διάφορους και την αιώνια προοπτική του θανάτου ενώ έστειλε το μήνυμα “να καταφύγουμε στην αγάπη του Θεού” αφού όπως τόνισε: “Στον Θεό δεν υπάρχει τραγωδία”.

Καλεσμένη ήταν επίσης η δημοσιογράφος Ευτυχία Πενταράκη.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων