25/11/2020 25/11/2020 Για τη μάχη των γιατρών ενάντια στον κορωνοϊό μίλησε σήμερα, 25 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη Μαρία Γιαχνάκη, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Επίσης, η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Σοφία Βούλτεψη, προσκλήθηκε να μιλήσει ως αρμόδια για την Διεθνή ημέρα...
25 Νοεμβρίου, 2020 - 16:15

«Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
«Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Για τη μάχη των γιατρών ενάντια στον κορωνοϊό μίλησε σήμερα, 25 Νοεμβρίου, στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» και τη Μαρία Γιαχνάκη, ο Πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου Αθανάσιος ΕξαδάκτυλοςΕπίσης, η βουλευτής Νέας Δημοκρατίας και Πρόεδρος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Ισότητας, Νεολαίας και Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, Σοφία Βούλτεψη, προσκλήθηκε να μιλήσει ως αρμόδια για την Διεθνή ημέρα εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Καλεσμένος της εκπομπής στον pemptousia fm ήταν ακόμα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος, που αναφέρθηκε στο πώς αντιμετωπίζει η εκκλησία τον κορωνοϊό, στο ιερό ζήτημα της Θείας Κοινωνίας, αλλά και στα δεινά που προξένησαν οι καταστροφικές πλημμύρες στη Μητρόπολή. 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων