27/11/2020 27/11/2020 Ο διευθυντής της Αγιορειτικής Εστίας κ. Αναστάσιος Ντούρος  ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη, αναφερόμενος ο 5ο Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο που πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Στην εκπομπή μίλησε επίσης ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ Λονδίνου London Greek Festival κ. Προσύλης Χρήστος. Τέλος, σε μια κατάθεση ψυχής ο ο  Μητροπολίτης...
27 Νοεμβρίου, 2020 - 15:55
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2020 - 16:00

Η “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Η “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη

Ο διευθυντής της Αγιορειτικής Εστίας κ. Αναστάσιος Ντούρος  ήταν καλεσμένος στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη, αναφερόμενος ο 5ο Διεθνές Επιστημονικό Εργαστήριο που πραγματοποιείται από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου. Στην εκπομπή μίλησε επίσης ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ Λονδίνου London Greek Festival κ. Προσύλης Χρήστος.

Τέλος, σε μια κατάθεση ψυχής ο ο  Μητροπολίτης Ίμβρου και Τενέδου κ. Κύριλλος αναφέρθηκε στην ποιμαντική του πορεία από τα μικρασιατικά παράλια, στη Σμύρνη, στην Πόλη, στην Χάλκη και εν τέλει στην Ίμβρο, τη γενέτειρα του Οικουμενικού Πατριάρχη.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων