07/02/2024 07/02/2024 Για τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίσσονται από την περασμένη Δευτέρα στην Κύπρο κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος της Αγίας Ζώνης, μίλησε η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη από τη μαρτυρική Μεγαλόνησο στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του διαδικτυακού ραδιοφώνου Pemptousia FM με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Στρουμπάκο και Νικόλαο Ζαΐμη: Ακούστε το ρεπορτάζ της Μαρίας Γιαχνάκη από την...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 16:20
Τελευταία ενημέρωση: 07/02/2024 - 18:38

Η Μαρία Γιαχνάκη από την Κύπρο για την έλευση της Αγίας Ζώνης

Διαδώστε:
Η Μαρία Γιαχνάκη από την Κύπρο για την έλευση της Αγίας Ζώνης

Για τις συγκινητικές στιγμές που εκτυλίσσονται από την περασμένη Δευτέρα στην Κύπρο κατά τη διάρκεια του προσκυνήματος της Αγίας Ζώνης, μίλησε η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη από τη μαρτυρική Μεγαλόνησο στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του διαδικτυακού ραδιοφώνου Pemptousia FM με τους δημοσιογράφους Δημήτρη Στρουμπάκο και Νικόλαο Ζαΐμη:

Ακούστε το ρεπορτάζ της Μαρίας Γιαχνάκη από την Κύπρο:

Όπως ανέφερε, από την πρώτη στιγμή που έφτασε η Αγία Ζώνη στο Παραλίμνι, τον πρώτο σταθμό του προσκυνήματος, πλήθος πιστών προσέρχεται για να προσκυνήσει το Θεομητορικό κειμήλιο, κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο γεγονός της προσέλευσης μικρών παιδιών και σχολείων.

Επίσης αποκάλυψε ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέφθηκε το Παραλίμνι, προσήλθε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Γεωργίου και προσκύνησε την Αγία Ζώνη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ακόμη η δημοσιογράφος περιέγραψε, μεταξύ άλλων, τις συγκλονιστικές εικόνες όταν οι στρατιώτες της Εθνικής Φρουράς προσκύνησαν το Θεομητορικό κειμήλιο κατά την επίσκεψη της Αγίας Ζώνης στο στρατόπεδο «Δημητράκη Χριστοδούλου-Φώτη Πίτα» στη Σωτήρα της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου, όπου εδρεύει η 7η Ταξιαρχία Πεζικού.

Ακούστε σε podcast ολόκληρη την εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» της Τετάρτης 7ης Φεβρουαρίου 2024:

Η εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» μεταδίδεται κάθε Τετάρτη, στις 2:00 το μεσημέρι, στο διαδικτυακό ραδιόφωνο Pemptousia FM.

Στην εκπομπή θα μπορείτε να ενημερώνεστε για γεγονότα που απασχολούν την κοινωνία, την Εκκλησία, την πολιτική, καθώς και γενικότερα τον παγκόσμιο χάρτη. Στην εκπομπή θα γίνεται επίσης ανασκόπηση στα γεγονότα της εβδομάδας με ρεπορτάζ, σχόλια, αναλύσεις και συνεντεύξεις.

Βρείτε όλες τις προηγούμενες εκπομπές σε podcast στον σύνδεσμο: https://epikairothta.castos.com

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων