20/01/2021 20/01/2021 Στο παρασκήνιο της εκπομπής «Επικαιρότητα» του pemptousia.fm, η δημοσιογράφος Σοφία Κολοκοτρώνη, λίγες ώρες πριν την τελετή ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, μιλά για την ορκωμοσία, τις εκλογές και τις θέσεις του Μπάιντεν σχετικά με τα ελληνικά θέματα και την ορθοδοξία.  Τα μέτρα ασφαλείας στην Ουάσινγκτον είναι δρακόντεια, με τις μυστικές υπηρεσίες να ελέγχουν...
20 Ιανουαρίου, 2021 - 17:36

Λίγες ώρες πριν την τελετή ορκωμοσίας του Μπάιντεν…

Διαδώστε:
Λίγες ώρες πριν την τελετή ορκωμοσίας του Μπάιντεν…

Στο παρασκήνιο της εκπομπής «Επικαιρότητα» του pemptousia.fm, η δημοσιογράφος Σοφία Κολοκοτρώνη, λίγες ώρες πριν την τελετή ορκωμοσίας του 46ου προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, μιλά για την ορκωμοσία, τις εκλογές και τις θέσεις του Μπάιντεν σχετικά με τα ελληνικά θέματα και την ορθοδοξία. 

Τα μέτρα ασφαλείας στην Ουάσινγκτον είναι δρακόντεια, με τις μυστικές υπηρεσίες να ελέγχουν ακόμη και τα μέλη της Εθνοφρουράς, που θα συμμετάσχουν στην φύλαξη της τελετής. Σε μία προσπάθεια να μην χαθεί η λαμπρότητα της τελετής έχουν στηθεί 200.000 σημαίες, οι οποίες εκπροσωπούν τους πολίτες που δεν θα παραστούν.  Η τελετή θα μεταδοθεί διαδικτυακά, ενώ ακόμα και η παρέλαση που ακολουθεί θα είναι εικονική!

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων