17/01/2024 17/01/2024 Σήμερα Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη θα φιλοξενήσει στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία», και στο Pemptousia FM, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο. Η ραδιοφωνική εκπομπή εκπέμπει ζωντανά από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι. Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της πέμπτης Ηπείρου θα μιλήσει για το έργο της Εκκλησίας στην Αυστραλία, για τη συμπλήρωση...
17 Ιανουαρίου, 2024 - 8:17
Τελευταία ενημέρωση: 17/01/2024 - 8:28

Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σήμερα στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας σήμερα στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη

Σήμερα Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη θα φιλοξενήσει στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία», και στο Pemptousia FM, τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αυστραλίας κ. Μακάριο. Η ραδιοφωνική εκπομπή εκπέμπει ζωντανά από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι.

Ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης της πέμπτης Ηπείρου θα μιλήσει για το έργο της Εκκλησίας στην Αυστραλία, για τη συμπλήρωση 100 ετών από την ίδρυση της Ιεράς Αρχιεπισκοπής, για ζητήματα που απασχολούν την επικαιρότητα, αλλά και για το νέο του βιβλίο που κυκλοφόρησε πριν λίγες εβδομάδες από τις εκδόσεις “Λιβάνη” με τίτλο: “Το Οικουμενικόν Πατριαρχείο. Εκκλησία άρχουσα και πάσχουσα”.

Συντονιστείτε στις 14:00 στο http://pemptousia.fm

Και αμέσως μετά βρείτε την εκπομπή στο podcast εδώ: https://epikairothta.castos.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων