23/11/2020 23/11/2020 Τον διεθνή ανταποκριτή κ. Θανάση Γκαβό φιλοξένησε η ραδιοφωνική εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” και η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας σήμερα 23 Νοεμβρίου 2020. Ο κ. Γκαβός μιλώντας στην εκπομπή από το Λονδίνο ενημέρωσε το ακροατήριο για τις τελευταίες εξελίξεις για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τις διαδικασίες που ακολουθούνται. Επικεντρώθηκε στο εμβόλιο...
23 Νοεμβρίου, 2020 - 17:24
Τελευταία ενημέρωση: 23/11/2020 - 17:25

Ο Θανάσης Γκαβός για το εμβόλιο της Οξφόρδης στο ράδιο της Πεμπτουσίας

Διαδώστε:
Ο Θανάσης Γκαβός για το εμβόλιο της Οξφόρδης στο ράδιο της Πεμπτουσίας

Τον διεθνή ανταποκριτή κ. Θανάση Γκαβό φιλοξένησε η ραδιοφωνική εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” και η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας σήμερα 23 Νοεμβρίου 2020. Ο κ. Γκαβός μιλώντας στην εκπομπή από το Λονδίνο ενημέρωσε το ακροατήριο για τις τελευταίες εξελίξεις για το εμβόλιο του κορωνοϊού και τις διαδικασίες που ακολουθούνται. Επικεντρώθηκε στο εμβόλιο της Οξφόρδης και τόνισε ότι είναι θέμα μερικών εβδομάδων. 

Ακούστε το απόσπασμα της εκπομπής: 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων