07/02/2024 07/02/2024 Τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο θα φιλοξενήσει σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, η εκπομπή “Επικαιρότητα” στο ραδιόφωνο Pemptousia FM, η οποία εκπέμπει ζωντανά από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι. Εκτάκτως σήμερα την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Στρουμπάκος και Νικόλαος Ζαΐμης, λόγω απουσίας της Μαρίας Γιαχνάκη στην Κύπρο, στο πλαίσιο...
07 Φεβρουαρίου, 2024 - 11:04

Ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος σήμερα στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία»

Διαδώστε:
Ο Μητροπολίτης Λαρίσης Ιερώνυμος σήμερα στην εκπομπή «Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία»

Τον Σεβ. Μητροπολίτη Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμο θα φιλοξενήσει σήμερα, Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου, η εκπομπή “Επικαιρότητα” στο ραδιόφωνο Pemptousia FM, η οποία εκπέμπει ζωντανά από τις 2 έως τις 3 το μεσημέρι. Εκτάκτως σήμερα την εκπομπή θα παρουσιάσουν οι δημοσιογράφοι Δημήτρης Στρουμπάκος και Νικόλαος Ζαΐμης, λόγω απουσίας της Μαρίας Γιαχνάκη στην Κύπρο, στο πλαίσιο δημοσιογραφικής αποστολής για την έλευση της Αγίας Ζώνης στη Μεγαλόνησο.   

Ο Σεβασμιώτατος κ. Ιερώνυμος θα μιλήσει για το επίκαιρο θέμα που αφορά το νομοσχέδιο το οποίο προβλέπει την επέκταση του πολιτικού γάμου και στα ομοφυλόφιλα ζευγάρια και την τεκνοθεσία, τις θέσεις της Εκκλησίας επί του ζητήματος, αλλά και τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί. Η συζήτηση θα επεκταθεί και σε άλλα θέματα της επικαιρότητας.

Από την Κύπρο, η δημοσιογράφος Μαρία Γιαχνάκη θα μεταφέρει όλο το ρεπορτάζ και το κλίμα που επικρατεί με αφορμή την έλευση της Αγίας Ζώνης στη μαρτυρική νήσο, σε ένα έτος ορόσημο καθώς φέτος συμπληρώνονται πενήντα χρόνια από την τουρκική εισβολή του 1974.

Συντονιστείτε στις 14:00 στο http://pemptousia.fm

Και αμέσως μετά βρείτε την εκπομπή στο podcast εδώ: https://epikairothta.castos.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων