01/04/2021 01/04/2021 Καλεσμένος της Μαρίας Γιαχνάκη σήμερα στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του pemptousia.fm θα είναι ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας -Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο. Με αφορμή τα ρεκόρ νέων κρουσμάτων και διασωληνωμένων ασθενών στη χώρα μας, ο κ. Βασιλακόπουλος θα μιλήσει για την κατάσταση των ασθενών με...
01 Απριλίου, 2021 - 11:39

Ο Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος Θ. Βασιλακόπουλος στον pemptousia.fm

Διαδώστε:
Ο Πνευμονολόγος-Εντατικολόγος Θ. Βασιλακόπουλος στον pemptousia.fm

Καλεσμένος της Μαρίας Γιαχνάκη σήμερα στην εκπομπή «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του pemptousia.fm θα είναι ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, Καθηγητής Πνευμονολογίας -Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών και Διευθυντής στο Ευγενίδειο Θεραπευτήριο.

Με αφορμή τα ρεκόρ νέων κρουσμάτων και διασωληνωμένων ασθενών στη χώρα μας, ο κ. Βασιλακόπουλος θα μιλήσει για την κατάσταση των ασθενών με Covid, όταν αυτοί βρίσκονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και μετά την αποσωλήνωση, αλλά και για τα εμβόλια.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί από το ψηφιακό ραδιόφωνο του pemptousia.fm σήμερα στις 14:00. Μπορείτε να την παρακολουθήσετε εδώ  Αλλιώς μπορείτε να μπείτε κατευθείαν στον σύνδεσμο: https://www.pemptousia.gr/pemptousia-web-radio/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων