11/02/2022 11/02/2022 Στην εκπομπή «Επικαιρότητα» του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας pemptousia.fm φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, o Γιώργος Τσιάκκας, σεναριογράφος της νέας τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 10/2 στο MEGA. Ακούστε τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη: O σεναριογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:01
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 21:38

Ο σεναριογράφος του «Αγίου Παϊσίου» μιλάει για την νέα σειρά

Διαδώστε:
Ο σεναριογράφος του «Αγίου Παϊσίου» μιλάει για την νέα σειρά

Στην εκπομπή «Επικαιρότητα» του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας pemptousia.fm φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, o Γιώργος Τσιάκκας, σεναριογράφος της νέας τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 10/2 στο MEGA.

Ακούστε τα όσα ανέφερε στην συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη:

O σεναριογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, με εγκωμιαστικά λόγια για την δουλειά όλων των συντελεστών και μίλησε για τι αναμένεται να δούμε στα επόμενα επεισόδια. Επίσης, μίλησε με συγκίνηση για την επικοινωνία που είχε με την ανηψιά του Αγίου Παϊσίου και τις θετικές εντυπώσεις της μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ WEB TV TOY MEGA

Ακούστε σε podcast την εκπομπή «Επικαιρότητα» της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου 2022 στον pemptousia.fm:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων