27/11/2020 27/11/2020 Στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” και τη Μαρία Γιαχνάκη μίλησε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ Λονδίνου London Greek Festival κ. Προσύλης Χρήστος. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου άνοιξε τις πύλες του για την υποβολή ταινιών για τα βραβεία, ενώ σημειώνεται πως δεν υπάρχει κάποια θεματική για τις ταινίες. “Ο σκοπός είναι να αναδείξει...
27 Νοεμβρίου, 2020 - 16:21
Τελευταία ενημέρωση: 27/11/2020 - 16:25

Ο Χρήστος Προσύλης στο Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας

Διαδώστε:
Ο Χρήστος Προσύλης στο Ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας

Στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” και τη Μαρία Γιαχνάκη μίλησε ο καλλιτεχνικός Διευθυντής του Ελληνικού Φεστιβάλ Λονδίνου London Greek Festival κ. Προσύλης Χρήστος. Το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Λονδίνου άνοιξε τις πύλες του για την υποβολή ταινιών για τα βραβεία, ενώ σημειώνεται πως δεν υπάρχει κάποια θεματική για τις ταινίες. “Ο σκοπός είναι να αναδείξει σημαντικές παραγωγές, σημαντικά έργα, τόσο σε επίπεδο σεναρίου, ταινιών και σε διάφορα είδη από όλον τον κόσμο” αναφέρει ο καλλιτεχνικός Διευθυντής. “Αποτελεί ένα άνοιγμα στο διεθνές δίκτυο” όπως χαρακτηριστικά τονίζει, “αυτή είναι η φιλοσοφία του φεστιβάλ”.

Ακούστε τη συνέντευξή του:

 

 

Το Φεστιβάλ ξεκίνησε το 2018, αναπτύχθηκε και διοικείται από την Cosmocinema, με έδρα το Λονδίνο, στο Ηνωμένο Βασίλειο, και από το πολύ επιτυχημένο διεθνές Φεστιβάλ Ελληνικού Κινηματογράφου του Λονδίνου (ξεκίνησε το 2008). Από το καλοκαίρι του 2020, το φεστιβάλ μεταφέρθηκε στο Διαδίκτυο (Διαγωνισμός Κινηματογράφου & Σενάριο – Διαδικτυακό Φεστιβάλ / Εκδήλωση Βραβεία) και θα εκτελεστεί σε 2 εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε τον σύνδεσμο: www.cosmocinemafestival.com

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων