04/02/2022 04/02/2022 Ακούστε το podcast της εκπομπής «Επικαιρότητα» με τη Μαρία Γιαχνάκη, όπου ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αββά Γερασίμου, που βρίσκεται στην έρημο του Ιορδάνη, μιλά για την μεταθανάτια εμπειρία και τη μεγάλη δοκιμασία του με τον καρκίνο, την οποία επέστρεψε ο Θεός, όπως χαρακτηριστικά λέει. Ακόμα, ακούστε τον διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου Κρήτης,...
04 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:13
Τελευταία ενημέρωση: 04/02/2022 - 18:19

Ολόκληρη η εκπομπή «Επικαιρότητα» με τη Μαρία Γιαχνάκη στο Podcast

Διαδώστε:
Ολόκληρη η εκπομπή «Επικαιρότητα» με τη Μαρία Γιαχνάκη στο Podcast

Ακούστε το podcast της εκπομπής «Επικαιρότητα» με τη Μαρία Γιαχνάκη, όπου ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αββά Γερασίμου, που βρίσκεται στην έρημο του Ιορδάνη, μιλά για την μεταθανάτια εμπειρία και τη μεγάλη δοκιμασία του με τον καρκίνο, την οποία επέστρεψε ο Θεός, όπως χαρακτηριστικά λέει.

Ακόμα, ακούστε τον διευθυντή της ΜΕΘ του Βενιζελείου νοσοκομείου Κρήτης, ιατρό Ανέστη Κιούλμπαλη, να μιλά για την κατάσταση στις ΜΕΘ και τη μάχη των ιατρών και τον έξαρχο του Πανάγιου Τάφου, πατήρ Ραφαήλ, που φρόντισε να ενθρονιστεί πιστό αντίγραφο της Παναγίας της Βηθλεεμίτισσας στο Μετόχι του Πανάγιου Τάφου στην Πλάκα.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων