18/12/2020 18/12/2020 Καλεσμένος στην εκπομπή “Επικαιρότητα” στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας ήταν σήμερα ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος.  Ο π. Εφραίμ μίλησε στην Μαρία Γιαχνάκη αρχικά για τον τρόπο με τον οποίο ο χριστιανός καλείται να διαχειριστεί την πανδημία, ενώ έκανε εκτενή αναφορά και στην μορφή του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης...
18 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:23
Τελευταία ενημέρωση: 18/12/2020 - 22:37

“Έχουμε συνοδοιπόρους τους Αγίους”

Διαδώστε:
“Έχουμε συνοδοιπόρους τους Αγίους”

Καλεσμένος στην εκπομπή “Επικαιρότητα” στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας ήταν σήμερα ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Σισανίου και Σιατίστης, π. Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος. 

Ο π. Εφραίμ μίλησε στην Μαρία Γιαχνάκη αρχικά για τον τρόπο με τον οποίο ο χριστιανός καλείται να διαχειριστεί την πανδημία, ενώ έκανε εκτενή αναφορά και στην μορφή του μακαριστού Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κυρού Παύλου.

Στη συνέχεια τόνισε πως πρέπει οι άνθρωποι να έχουν ελπίδα σε αυτή τη δύσκολη δοκιμασία έτσι ώστε να μην βυθιστούν στις στεναχώριες και στις καταθλίψεις, υπογραμμίζοντας πως έχουμε συνοδοιπόρους σε αυτή τη δοκιμασία τους Αγίους μας.

Ακούστε τα όσα ανέφερε:

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων