15/12/2020 15/12/2020 Στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” μίλησε ο π. Βασίλειος Θερμός, ο οποίος είναι ψυχίατρος  παιδιών καί εφήβων και διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Ο π. Βασίλειος σχολίασε τον υποχρεωτικό εγκλεισμό, λόγω του κορωνοϊού, που μας επιβάλλει να συμβιώνουμε με διαφορετικούς ανθρώπους, που πολλές φορές...
15 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:18

“Πώς οι νέοι αντιμετωπίζουν την πανδημία μέσα στην οικογένεια”

Διαδώστε:
“Πώς οι νέοι αντιμετωπίζουν την πανδημία μέσα στην οικογένεια”

Στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” μίλησε ο π. Βασίλειος Θερμός, ο οποίος είναι ψυχίατρος  παιδιών καί εφήβων και διδάκτωρ της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και Αναπληρωτής Καθηγητής στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών. Ο π. Βασίλειος σχολίασε τον υποχρεωτικό εγκλεισμό, λόγω του κορωνοϊού, που μας επιβάλλει να συμβιώνουμε με διαφορετικούς ανθρώπους, που πολλές φορές δεν μας ταιριάζουν, ενώ ακόμα ανέφερε πώς μπορούμε να αντιμετωπίσουμε την ένταση, την νευρικότητα και τη θλίψη μέσα στην οικογένεια.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων