13/01/2021 13/01/2021 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μίλησε στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” και στη Μαρία Γιαχνάκη, εξ αφορμής της προβολής ψευδούς οπτικοακουστικού υλικού σε τηλεοπτικά δίκτυα πανελλήνιας εμβέλειας την ημέρα των Θεοφανείων. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις εικόνες από αγιασμούς υδάτων προηγουμένων ετών, προκειμένου να κατηγορηθεί η τοπική Εκκλησία της Παροναξίας για απρόσεκτο συνωστισμό του ευσεβούς πληρώματος....
13 Ιανουαρίου, 2021 - 16:49
Τελευταία ενημέρωση: 13/01/2021 - 20:04

Ψευδείς Ειδήσεις: “Υπάρχει μία τάση επιθετική κατά της Εκκλησίας”

Διαδώστε:
Ψευδείς Ειδήσεις: “Υπάρχει μία τάση επιθετική κατά της Εκκλησίας”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Παροναξίας κ. Καλλίνικος μίλησε στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” και στη Μαρία Γιαχνάκη, εξ αφορμής της προβολής ψευδούς οπτικοακουστικού υλικού σε τηλεοπτικά δίκτυα πανελλήνιας εμβέλειας την ημέρα των Θεοφανείων. Ο Σεβασμιώτατος αναφέρθηκε στις εικόνες από αγιασμούς υδάτων προηγουμένων ετών, προκειμένου να κατηγορηθεί η τοπική Εκκλησία της Παροναξίας για απρόσεκτο συνωστισμό του ευσεβούς πληρώματος. “Ειδοποιηθήκαμε με πολλά ερωτήματα και τηλεφωνήματα για το περιστατικό” όπως χαρακτηριστικά αποκαλύπτει. “Όταν το είδαμε ήταν ένα παλαιό βίντεο του 2015”. Τονίζει ότι παρά την επίσημη αντίδραση της Ιεράς Μητροπόλεως, δυστυχώς, μόνο ένα κανάλι έκανε μία υποτυπώδη αποκατάσταση. “Υπάρχει μία τάση επιθετική, θα λέγαμε, κατά της Εκκλησίας, παρότι η Εκκλησία έχει μία παρά πολύ καλή συνεργασία με την Πολιτεία στο θέμα του κορονοϊού”.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων