27/12/2023 27/12/2023 Στην εκπομπή Επικαιρότητα στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας, με τη Μαρία Γιαχνάκη, σήμερα 27 Δεκεμβρίου του 2023 θα έχουμε την δυνατότητα να ταξιδέψουμε από την Αγία Γη, στη Νότια Μαδαγασκάρη και από εκεί στο Κογκό στην Κινσάσα. Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γερασίμου στην Ιεριχώ, γέροντας Χρυσόστομος θα μας μεταφέρει την εικόνα των Αγίων τόπων...
27 Δεκεμβρίου, 2023 - 11:59
Τελευταία ενημέρωση: 27/12/2023 - 12:01

Σήμερα η εκπομπή Επικαιρότητα στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας με τη Μαρία Γιαχνάκη

Διαδώστε:
Σήμερα η εκπομπή Επικαιρότητα στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας με τη Μαρία Γιαχνάκη

Στην εκπομπή Επικαιρότητα στο ραδιόφωνο της Πεμπτουσίας, με τη Μαρία Γιαχνάκη, σήμερα 27 Δεκεμβρίου του 2023 θα έχουμε την δυνατότητα να ταξιδέψουμε από την Αγία Γη, στη Νότια Μαδαγασκάρη και από εκεί στο Κογκό στην Κινσάσα.

Ο ηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίου Γερασίμου στην Ιεριχώ, γέροντας Χρυσόστομος θα μας μεταφέρει την εικόνα των Αγίων τόπων ενόψει Χριστουγέννων μέσα από την πολεμική κατάσταση που επικρατεί.

Ο Μητροπολίτης Κινσάσας κ Θεοδόσιος θα μας περιγράψει καθημερινές εικόνες από την ιεραποστολή στο Κογκό και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Τολιάρας και Νοτίου Μαδαγασκάρης κ Πρόδρομος θα αναφερθεί στα παιδιά της απομακρυσμένης περιοχής του χάρτη, όπου η αγάπη του Ευαγγελίου “αναθρέφει”τις παιδικές τους ψυχές.

Μείνετε συντονισμένοι στις 2 το μεσημέρι όπως κάθε Τετάρτη.

Συντονιστείτε στις 14:00 στο http://pemptousia.fm

Και αμέσως μετά βρείτε την εκπομπή στο podcast εδώ: https://epikairothta.castos.com/

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων