20/01/2021 20/01/2021 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος (Κύπρου) κ. Βαρνάβας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Επικαιρότητα» του pemptousia.fm για την προσωπικότητα, τις πνευματικές καταβολές και τα ιδιαίτερα πνευματικά χαρίσματα του μακαριστού Hγούμενου της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου, γέροντα Αθανάσιου, που εκοιμήθη την ημέρα της εορτής του.   Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 με την προσήκουσα σεμνότητα, Η Εξόδιος Ακολουθία για τον Μακαριστό...
20 Ιανουαρίου, 2021 - 16:19
Τελευταία ενημέρωση: 20/01/2021 - 17:04

Μητροπολίτης Τριμυθούντος για τον μακαριστό Ηγούμενο της Μονής Σταυροβουνίου: «Στη ζωή του έβλεπες όλες τις αρετές του Ευαγγελίου»

Διαδώστε:
Μητροπολίτης Τριμυθούντος για τον μακαριστό Ηγούμενο της Μονής Σταυροβουνίου: «Στη ζωή του έβλεπες όλες τις αρετές του Ευαγγελίου»

Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Τριμυθούντος (Κύπρου) κ. Βαρνάβας μίλησε σήμερα στην εκπομπή «Επικαιρότητα» του pemptousia.fm για την προσωπικότητα, τις πνευματικές καταβολές και τα ιδιαίτερα πνευματικά χαρίσματα του μακαριστού Hγούμενου της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου, γέροντα Αθανάσιου, που εκοιμήθη την ημέρα της εορτής του. 

Πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2021 με την προσήκουσα σεμνότητα,

Η Εξόδιος Ακολουθία για τον Μακαριστό Γέροντα Αθανάσιο, ο οποίος έφυγε για την όντως ζωή σε ηλικία 95 ετών, πραγματοποιήθηκε χθες, 19 Ιανουαρίου. Είχε διατελέσει Μοναχός της Ιεράς Μονής Σταυροβουνίου για πάνω από 80 έτη και Ηγούμενος από το 1982.

Διαβάστε επίσης: Η εξόδιος ακολουθία του Ηγούμενου της Ι.Μ. Σταυροβουνίου

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων