15/01/2021 16/01/2021 Σε μια εποχή κατά την οποία πολλοί επιλέγουν την αθεΐα, μία παρέα νέων παιδιών επισκέφθηκε το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια για να αποζητήσει ένα θαύμα. Γι’ αυτό το γεγονός μίλησε στην εκπομπή «Επικαιρότητα» και τη Μαρία Γιαχνάκη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Ευβοίας, Γέροντας Γαβριήλ. Συγκεκριμένα, οι νεαροί παρακάλεσαν για την...
15 Ιανουαρίου, 2021 - 16:17
Τελευταία ενημέρωση: 16/01/2021 - 1:41

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Νέοι στον Γέροντα Γαβριήλ αποζητώντας το θαύμα

Διαδώστε:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ: Νέοι στον Γέροντα Γαβριήλ αποζητώντας το θαύμα

Σε μια εποχή κατά την οποία πολλοί επιλέγουν την αθεΐα, μία παρέα νέων παιδιών επισκέφθηκε το μοναστήρι του Οσίου Δαυίδ στην Εύβοια για να αποζητήσει ένα θαύμα. Γι’ αυτό το γεγονός μίλησε στην εκπομπή «Επικαιρότητα» και τη Μαρία Γιαχνάκη ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Ευβοίας, Γέροντας Γαβριήλ.

Συγκεκριμένα, οι νεαροί παρακάλεσαν για την ίαση του φίλου τους, Γιάννη, που έπεσε στη θάλασσα της Αμαρύνθου τα Θεοφάνεια, για να πιάσει τον Σταυρό, και χτύπησε πολύ άσχημα στο κεφάλι και τον αυχένα του.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

 

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων