10/12/2020 10/12/2020 Με αφορμή την επιστολή του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου ζητείται να ανοίξουν οι εκκλησίες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Εκπρόσωπος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” και στη Μαρία Γιαχνάκη, κατά την 10η Δεκεμβρίου 2020.  Όπως τονίζεται στην επιστολή προς τον Πρωθυπουργό: «Αυτό το...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 16:25
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 17:22

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Γιατί στείλαμε επιστολή στον Πρωθυπουργό

Διαδώστε:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ – Γιατί στείλαμε επιστολή στον Πρωθυπουργό

Με αφορμή την επιστολή του Ιερού Συνδέσμου Κληρικών Ελλάδος προς τον Πρωθυπουργό κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, όπου ζητείται να ανοίξουν οι εκκλησίες ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, ο Εκπρόσωπος του ΙΣΚΕ π. Γεώργιος Κωνσταντίνου μίλησε στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” και στη Μαρία Γιαχνάκη, κατά την 10η Δεκεμβρίου 2020.  Όπως τονίζεται στην επιστολή προς τον Πρωθυπουργό: «Αυτό το οποίο ζητούμε από την εξοχότητά σας, δεν είναι μια ευνοϊκή μεταχείριση αλλά ισονομία και προστασία των δικαιωμάτων των πιστών». Ο π. Γεώργιος Κωνσταντίνου αναφέρθηκε στην έως σήμερα εφαρμογή των μέτρων στους ιερούς ναούς, απαντώντας σε όλα τα κρίσιμα ερωτήματα της εκκλησιαστικής επικαιρότητας.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων