29/12/2020 29/12/2020 Ακολουθώντας τα βήματα της Παναγίας στους Αγίους Τόπους από τον σαραντισμό του Χριστού και την Υπαπαντή του, τα χρόνια στην Αίγυπτο κατά τη σφαγή των νηπίων, το θάνατο του Ηρώδη και την επιστροφή στη Ναζαρέτ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος ταξίδεψε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τους ακροατές της εκπομπής «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία...
29 Δεκεμβρίου, 2020 - 18:14

Τα βήματα της Παναγίας στην Αγία Γη (μέρος Β’)

Διαδώστε:
Τα βήματα της Παναγίας στην Αγία Γη (μέρος Β’)

Ακολουθώντας τα βήματα της Παναγίας στους Αγίους Τόπους από τον σαραντισμό του Χριστού και την Υπαπαντή του, τα χρόνια στην Αίγυπτο κατά τη σφαγή των νηπίων, το θάνατο του Ηρώδη και την επιστροφή στη Ναζαρέτ, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καπιτωλιάδος κ. Ησύχιος ταξίδεψε για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα τους ακροατές της εκπομπής «Η Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» με τη Μαρία Γιαχνάκη στην εποχή μετά της γεννήσεως του Χριστού. Μίλησε δε για την διδασκαλία του Χριστού στον Ναό από τότε που ήταν 12 ετών έως και την κλήση των Αποστόλων. 

Δείτε το πρώτο μέρος εδώ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων