28/02/2022 28/02/2022 Ο Δημήτρης Λιάτσος, ανταποκριτής στη Ρωσία, μίλησε στην εκπομπή «Επικαιρότητα» του pemptousia.fm και στη Μαρία Γιαχνάκη κυρίως για την προπαγάνδα της ενημέρωσης, αλλά και για τους στόχους της Δύσης και του ΝΑΤΟ σε αυτή την κρίση. Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε προηγούμενες παρόμοιες συρράξεις, όπως αυτή του 2014 στο Ντονέτσκ, όπου και τότε χύθηκε αίμα χωρίς να...
28 Φεβρουαρίου, 2022 - 17:37

Τι είπε ο Δημήτρης Λιάτσος για την κατάσταση στην Ουκρανία στον pemptousia.fm

Διαδώστε:
Τι είπε ο Δημήτρης Λιάτσος για την κατάσταση στην Ουκρανία στον pemptousia.fm

Ο Δημήτρης Λιάτσος, ανταποκριτής στη Ρωσία, μίλησε στην εκπομπή «Επικαιρότητα» του pemptousia.fm και στη Μαρία Γιαχνάκη κυρίως για την προπαγάνδα της ενημέρωσης, αλλά και για τους στόχους της Δύσης και του ΝΑΤΟ σε αυτή την κρίση.

Αναφέρθηκε, μάλιστα, σε προηγούμενες παρόμοιες συρράξεις, όπως αυτή του 2014 στο Ντονέτσκ, όπου και τότε χύθηκε αίμα χωρίς να υπάρξει ούτε αντίδραση από τη Δύση ούτε και ενημέρωση από τα ΜΜΕ.

Ο ανταποκριτής έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα τάγματα και στις ομάδες ακραίων στοιχείων, που προκαλούν αιματοχυσία στις πόλεις της Ουκρανίας την ώρα που τα δυτικά μέσα τη χρεώνουν στη Ρωσία.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων