11/02/2022 11/02/2022 Στην εκπομπή «Επικαιρότητα» του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας pemptousia.fm φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, o Προκόπης Αγαθοκλέους, πρωταγωνιστής της νέας τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 10/2 στο MEGA. Ακούστε τα όσα ανέφερε ο ηθοποιός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη: Ο ηθοποιός...
11 Φεβρουαρίου, 2022 - 16:28
Τελευταία ενημέρωση: 11/02/2022 - 21:38

Τι είπε ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Άγιο Παΐσιο στην νέα σειρά

Διαδώστε:
Τι είπε ο ηθοποιός που ενσαρκώνει τον Άγιο Παΐσιο στην νέα σειρά

Στην εκπομπή «Επικαιρότητα» του διαδικτυακού ραδιοφώνου της Πεμπτουσίας pemptousia.fm φιλοξενήθηκε σήμερα, Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2022, o Προκόπης Αγαθοκλέους, πρωταγωνιστής της νέας τηλεοπτικής σειράς «Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό», που έκανε πρεμιέρα χθες, Πέμπτη 10/2 στο MEGA.

Ακούστε τα όσα ανέφερε ο ηθοποιός στην συνέντευξη που παραχώρησε στην δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη:

Ο ηθοποιός ο οποίος ενσαρκώνει τον Άγιο κατά την εφηβική ηλικία του, μίλησε για τον ρόλο του, τις προκλήσεις και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε πριν και κατά την διάρκεια των γυρισμάτων.

Παράλληλα, δήλωσε, μεταξύ άλλων, συγκινημένος για την μεγάλη απήχηση που είχε στον κόσμο η πρεμιέρα της σειράς, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα διδάγματα που αποκόμισε από την συμμετοχή του στην σειρά, καθώς και από την προετοιμασία του για τον ρόλο μελετώντας την ζωή του Αγίου Παϊσίου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ 1ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΣΤΟ WEB TV TOY MEGA

Ακούστε σε podcast την εκπομπή «Επικαιρότητα» της Παρασκευής 11 Φεβρουαρίου 2022 στον pemptousia.fm:

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων