11/12/2020 11/12/2020 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος μίλησε στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη και μίλησε για την Ιεραποστολική Δράση στο Ναϊρόμπι της Κένυας και γενικά στην Αφρική από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Ακόμα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην Κένυα ενώ τόνισε συγκινημένος “Χριστούγεννα θα κάνω με...
11 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:14
Τελευταία ενημέρωση: 11/12/2020 - 17:02

“Χριστούγεννα θα κάνω με τα παιδιά από την Παραγκούπολη”

Διαδώστε:
“Χριστούγεννα θα κάνω με τα παιδιά από την Παραγκούπολη”

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γέρων Ναϊρόμπι, Yπέρτιμος και Έξαρχος Κένυας κ. Μακάριος μίλησε στην εκπομπή “Επικαιρότητα στην Πεμπτουσία” με τη Μαρία Γιαχνάκη και μίλησε για την Ιεραποστολική Δράση στο Ναϊρόμπι της Κένυας και γενικά στην Αφρική από την Ορθόδοξη Εκκλησία. Ακόμα μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στην Κένυα ενώ τόνισε συγκινημένος “Χριστούγεννα θα κάνω με τα παιδιά από την Παραγκούπολη”. Ακόμα αναφέρθηκε στο ζήτημα της πανδημία του κορωνοϊού και ανέφερε ότι υπάρχουν σημαντικότερα ζητήματα να απασχοληθεί στην Ιερά Μητρόπολή του ενώ σημείωσε “κανένας από το κοντινό μου περιβάλλον δεν έχει νοσήσει από τον κορωνοϊό”. 

Ακούστε το απόσπασμα: 

 

Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην Ιερά Μητρόπολη Ναϊρόμπι μπορεί να επικοινωνήσει στα εξής:

Τηλ. 00254-733617292

email: [email protected]

Facebook:  Makarios Tillyrides Kenyas

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων