10/12/2020 10/12/2020 Για την πολύ πρόσφατη επαναβεβήλωση του ιστορικού ναού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο κατεχόμενο Λευκόνοικο μίλησε η Δήμαρχος Λευκονοίκου, Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του pemptousia fm και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. «Προσέβαλαν τον Αρχάγγελό μας. Αν προσέβαλαν εμάς, δεν θα ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα», δήλωσε η κυρία Λυσάνδρου Παναγίδη, τονίζοντας πως οι Τουρκοκύπριοι...
10 Δεκεμβρίου, 2020 - 17:15
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2020 - 17:44

Διαμαρτυρία για τις βεβηλώσεις από τους Τουρκοκύπριους

Διαδώστε:
Διαμαρτυρία για τις βεβηλώσεις από τους Τουρκοκύπριους

Για την πολύ πρόσφατη επαναβεβήλωση του ιστορικού ναού του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο κατεχόμενο Λευκόνοικο μίλησε η Δήμαρχος Λευκονοίκου, Ζήνα Λυσάνδρου Παναγίδη, στην εκπομπή «Η επικαιρότητα στην Πεμπτουσία» του pemptousia fm και τη δημοσιογράφο Μαρία Γιαχνάκη. «Προσέβαλαν τον Αρχάγγελό μας. Αν προσέβαλαν εμάς, δεν θα ήταν τόσο μεγάλο το πρόβλημα», δήλωσε η κυρία Λυσάνδρου Παναγίδη, τονίζοντας πως οι Τουρκοκύπριοι δεν σέβονται τους ιερούς τόπους των Κατεχομένων και βεβηλώνουν κειμήλια και ναούς. 

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

 

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων