04/01/2019 04/01/2019 Αποκλεισμένο από τα χιόνια το κομμάτι που ενώνει την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών με την Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Ερυθρών Αττικής, συνολικού μήκους περίπου 3,5 χλμ. Ενώ τα μηχανήματα αποχιονισμού είχαν παραταχθεί με επιβλητικό τρόπο στην Κάζα Αττικής δίνοντας την αίσθηση ότι υπάρχει σιγουριά και ασφάλεια ακριβώς λίγο πριν ξεκινήσει η κακοκαιρία,ελάχιστα χιλιόμετρα...
04 Ιανουαρίου, 2019 - 21:40
Τελευταία ενημέρωση: 04/01/2019 - 21:27

Αποκλεισμένο από τα χιόνια μοναστήρι της Αττικής

Διαδώστε:
Αποκλεισμένο από τα χιόνια μοναστήρι της Αττικής

Αποκλεισμένο από τα χιόνια το κομμάτι που ενώνει την Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών με την Ιερά Μονή Προφήτη Ηλία Ερυθρών Αττικής, συνολικού μήκους περίπου 3,5 χλμ.
Ενώ τα μηχανήματα αποχιονισμού είχαν παραταχθεί με επιβλητικό τρόπο στην Κάζα Αττικής δίνοντας την αίσθηση ότι υπάρχει σιγουριά και ασφάλεια ακριβώς λίγο πριν ξεκινήσει η κακοκαιρία,ελάχιστα χιλιόμετρα πιο πέρα αποκλεισμένο παραμένει μέχρι αυτή την ώρα το Μοναστήρι του Προφήτη Ηλία στις Ερυθρές Αττικής.

Συγκεκριμένα το κομμάτι που ενώνει την ΠΕΟΑΘ (Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Θηβών) με την Ι.Μ Προφήτη Ηλία Ερυθρών μήκους περίπου 3,5 χλμ παραμένει με χιόνι χωρίς να μπορεί να υπάρχει σύνδεση με το μοναστήρι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων