26/11/2018 26/11/2018 Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της ουκρανικής αυτοκέφαλης εκκλησίας μοιάζουν με αυτές που χρησιμοποιούσαν οι Μπολσεβίκοι, ανακοίνωσε η Ουκρανική Ορ΄θόδοξη Εκκλησία (UOC) που πρόσκειται στο Πατριαρχείο της Μόσχας. “Δεν έχουμε δικαίωμα να παραμένουμε σιωπηλοί όταν η κυβέρνηση, επικαλούμενη την “μπότα των Μπολσεβίκων”, ακολουθεί μια θρησκευτική πολιτική χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους με τους« κόκκινους »προκατόχους...
26 Νοεμβρίου, 2018 - 10:34

Η Ουκρανική Εκκλησία και οι… Μπολσεβίκοι

Διαδώστε:
Η Ουκρανική Εκκλησία και οι… Μπολσεβίκοι

Οι μέθοδοι που χρησιμοποιούνται για τη δημιουργία της ουκρανικής αυτοκέφαλης εκκλησίας μοιάζουν με αυτές που χρησιμοποιούσαν οι Μπολσεβίκοι, ανακοίνωσε η Ουκρανική Ορ΄θόδοξη Εκκλησία (UOC) που πρόσκειται στο Πατριαρχείο της Μόσχας.

“Δεν έχουμε δικαίωμα να παραμένουμε σιωπηλοί όταν η κυβέρνηση, επικαλούμενη την “μπότα των Μπολσεβίκων”, ακολουθεί μια θρησκευτική πολιτική χρησιμοποιώντας τις ίδιες μεθόδους με τους« κόκκινους »προκατόχους της, τους οποίους δήθεν αποκηρύσσει στο ιδεολογικό πλαίσιο της πολιτικής της ” δήλωσε ο Μητροπολίτης Ζαπορόζιε, Λουκάς στο Interfax.

 

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων