23/01/2019 23/01/2019 Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στην πρόσφατη παλλαϊκή συγκέντρωση για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, ώστε να διαδηλώνουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Η συγκέντρωση ήταν μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων δεκαετιών που έγινε στο κέντρο της Αθήνας με πολίτες όλων των ηλικιών και από όλες τις περιοχές της χώρας να διαδηλώνουν κατά του ονόματος της «Βόρειας...
23 Ιανουαρίου, 2019 - 13:05

Πόσο κόσμο είχε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία; – Βίντεο από drone

Διαδώστε:
Πόσο κόσμο είχε το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία; – Βίντεο από drone

Χιλιάδες κόσμου βρέθηκαν στην πρόσφατη παλλαϊκή συγκέντρωση για την Μακεδονία στο Σύνταγμα, ώστε να διαδηλώνουν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Η συγκέντρωση ήταν μία από τις μεγαλύτερες των τελευταίων δεκαετιών που έγινε στο κέντρο της Αθήνας με πολίτες όλων των ηλικιών και από όλες τις περιοχές της χώρας να διαδηλώνουν κατά του ονόματος της «Βόρειας Μακεδονίας» που κάποιοι επιθυμούν να φέρει πλέον η ΠΓΔΜ.

Ολόκληρη η Βασιλίσσης Σοφίας μέχρι και το ύψος του Hilton, ολόκληρη η Βασιλίσσης Όλγας μέχρι τη Συγγρού, η Φιλελλήνων, η πίσω πλευρά του Συντάγματος, με την Ερμού, την Μητροπόλεως και την Καραγιώργη Σερβίας να ασφυκτιούν από κόσμο, και την Ακαδημίας, την Πανεπιστημίου και τη Σταδίου να είναι γεμάτες μέχρι το ύψος της Αμερικής.

Αδιάψευστος μάρτυρας η ίδια η κάμερα από drone, σε συναπτά βίντεο, όπως αυτά δημοσιεύονται στον ειδησεογραφικό ιστοτόπο iefimerida.gr:

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων