01/11/2018 01/11/2018 Η Αγιορειτική Εστία Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (παράρτημα Βελιγραδίου) και το Μουσείο της πόλης του Βελιγραδίου, παρουσιάζουν την Έκθεση ζωγραφικής του ζωγράφου και εικονογράφου Γιώργου Κόρδη με τίτλο «Φως εκ φωτός. Άθως. Βυζάντιο. Οικουμένη». Η Έκθεση εγκαινιάστηκε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στους εκθεσιακούς χώρους του Αρχοντικού της Πριγκίπισσας Λιούμπιτσα (The Residence of Princess Ljubica) και...
01 Νοεμβρίου, 2018 - 13:50

Έκθεσης ζωγραφικής του Γιώργου Κόρδη στο Βελιγράδι

Διαδώστε:
Έκθεσης ζωγραφικής του Γιώργου Κόρδη στο Βελιγράδι

Η Αγιορειτική Εστία Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με το Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού (παράρτημα Βελιγραδίου) και το Μουσείο της πόλης του Βελιγραδίου, παρουσιάζουν την Έκθεση ζωγραφικής του ζωγράφου και εικονογράφου Γιώργου Κόρδη με τίτλο «Φως εκ φωτός. Άθως. Βυζάντιο. Οικουμένη». Η Έκθεση εγκαινιάστηκε την Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018 στους εκθεσιακούς χώρους του Αρχοντικού της Πριγκίπισσας Λιούμπιτσα (The Residence of Princess Ljubica) και θα έχει διάρκεια έως την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2018. Χώρος: The Residence of Princess Ljubica, Kneza Sime Markovica 8, Βελιγράδι.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων