07/11/2018 07/11/2018 Έκθεση των φωτογράφων Γιώργου Τατάκη και Μιχάλη Παππά με τίτλο «Ήθος. Εικόνες από μιαν άλλη Ελλάδα», εγκαινιάστηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού (Κουμπάρη 1). Οι δύο φωτογράφοι δημιουργούν εικόνες από έθιμα και παραδοσιακά δρώμενα στην Ελλάδα. Οι εικόνες τους δημοσιεύονται διεθνώς, συμπεριλαμβανομένων των περιοδικών National Geographic, Leica’s magazines (LFI, M), VICE US κ.ά. ΠΗΓΗ: www.archaiologia.gr
07 Νοεμβρίου, 2018 - 15:23

«Ήθος: Εικόνες από μίαν άλλη Ελλάδα»

Διαδώστε:
«Ήθος: Εικόνες από μίαν άλλη Ελλάδα»

Έκθεση των φωτογράφων Γιώργου Τατάκη και Μιχάλη Παππά με τίτλο «Ήθος. Εικόνες από μιαν άλλη Ελλάδα», εγκαινιάστηκε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018 στο Μουσείο Μπενάκη Ελληνικού Πολιτισμού (Κουμπάρη 1).

Οι δύο φωτογράφοι δημιουργούν εικόνες από έθιμα και παραδοσιακά δρώμενα στην Ελλάδα. Οι εικόνες τους δημοσιεύονται διεθνώς, συμπεριλαμβανομένων των περιοδικών National GeographicLeica’s magazines (LFI, M), VICE US κ.ά.

ΠΗΓΗ: www.archaiologia.gr

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων