15/01/2019 15/01/2019 Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με τις προωθούμενες αλλαγές στις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας επανέλαβε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας: “Έχουμε την ολοκλήρωση της συζήτησης και την υλοποίηση μιας ιστορικής συμφωνίας με την Εκκλησία της Ελλάδος. Για να επιλυθεί άλλη μια εκκρεμότητα δεκαετιών και οι σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας να εξορθολογιστούν και να μπουν σε στέρεες βάσεις” δήλωσε χαρακτηριστικά...
15 Ιανουαρίου, 2019 - 14:54

Αλ. Τσίπρας: Θα ολοκληρώσουμε τη συμφωνία με την Εκκλησία

Διαδώστε:
Αλ. Τσίπρας: Θα ολοκληρώσουμε τη συμφωνία με την Εκκλησία

Την πρόθεση της κυβέρνησης να προχωρήσει με τις προωθούμενες αλλαγές στις σχέσεις Εκκλησίας-Πολιτείας επανέλαβε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας:

“Έχουμε την ολοκλήρωση της συζήτησης και την υλοποίηση μιας ιστορικής συμφωνίας με την Εκκλησία της Ελλάδος. Για να επιλυθεί άλλη μια εκκρεμότητα δεκαετιών και οι σχέσεις Πολιτείας-Εκκλησίας να εξορθολογιστούν και να μπουν σε στέρεες βάσεις” δήλωσε χαρακτηριστικά σε ένα σημείο της ομιλίας του, ανοίγοντας  τη διήμερη συζήτηση επί της πρότασής του για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων