15/11/2018 15/11/2018 Απόπειρα εμπρησμού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου στον ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο Κίεβο της Ουκρανίας,  τον οποίο η κυβέρνηση της χώρας έχει παραχωρήσει “προς χρήση” στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ώστε να στεγάσει την αντιπροσωπεία του.  Όπως μεταδίδουν ουκρανικά μέσα ενημέρωση στις 7.20 το πρωί δύο άνδρες προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στον Άγιο...
15 Νοεμβρίου, 2018 - 10:56

Απόπειρα εμπρησμού στον Αγ. Ανδρέα Κιέβου

Διαδώστε:
Απόπειρα εμπρησμού στον Αγ. Ανδρέα Κιέβου

Απόπειρα εμπρησμού πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 15 Νοεμβρίου στον ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα στο Κίεβο της Ουκρανίας,  τον οποίο η κυβέρνηση της χώρας έχει παραχωρήσει “προς χρήση” στο Οικουμενικό Πατριαρχείο ώστε να στεγάσει την αντιπροσωπεία του.  Όπως μεταδίδουν ουκρανικά μέσα ενημέρωση στις 7.20 το πρωί δύο άνδρες προσπάθησαν να βάλουν φωτιά στον Άγιο Ανδρέα, πετώντας βόμβες  μολότωφ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας του Πατριαρχείου του Κιέβου, Yevstratiy Zorya, επιβεβαίωσε το περιστατικό, προσθέτοντας ότι δεν προκλήθηκαν φθορές στο ναό. Τόνισε ωστόσο, ότι ένας ιερέας τραυματίστηκε.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων