17/01/2019 17/01/2019 Στις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται η ενθρόνιση του νεοεκλεγέντα Προκαθημένου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου. “Η ενθρόνιση θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου. Θα ανακοινώσουμε επισήμως την ημερομηνία” δήλωσε ο Μητροπολίτης Επιφάνιος σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Priamyi Ukrainian TV και πρόσθεσε η πρώτη σύγκληση της Ιεράς Συνόδου θα...
17 Ιανουαρίου, 2019 - 13:05

Αρχές Φεβρουαρίου η ενθρόνιση του Μητρ. Επιφάνιου

Διαδώστε:
Αρχές Φεβρουαρίου η ενθρόνιση του Μητρ. Επιφάνιου

Στις αρχές Φεβρουαρίου αναμένεται η ενθρόνιση του νεοεκλεγέντα Προκαθημένου της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, Μητροπολίτης Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας κ. Επιφανίου.

“Η ενθρόνιση θα γίνει στις αρχές Φεβρουαρίου. Θα ανακοινώσουμε επισήμως την ημερομηνία” δήλωσε ο Μητροπολίτης Επιφάνιος σε συνέντευξή του στο τηλεοπτικό κανάλι Priamyi Ukrainian TV και πρόσθεσε η πρώτη σύγκληση της Ιεράς Συνόδου θα πραγματοποιηθεί μετά την ενθρόνιση.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων