18/01/2019 18/01/2019 Στο θέμα του διαλόγου κυβέρνησης- Εκκλησίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM». Σε ερώτηση πώς προχωρά ο διάλογος και πότε μπορεί να έλθει στη Βουλή μία σχετική συμφωνία απάντησε: «Το πότε να την περιμένουμε στη Βουλή θα...
18 Ιανουαρίου, 2019 - 13:05

Γαβρόγλου: Θα καταθέσουμε τις θέσεις μας σε ΔΙΣ και Φανάρι

Διαδώστε:
Γαβρόγλου: Θα καταθέσουμε τις θέσεις μας σε ΔΙΣ και Φανάρι

Στο θέμα του διαλόγου κυβέρνησης- Εκκλησίας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού- Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, «Πρακτορείο 104,9 FM».

Σε ερώτηση πώς προχωρά ο διάλογος και πότε μπορεί να έλθει στη Βουλή μία σχετική συμφωνία απάντησε: «Το πότε να την περιμένουμε στη Βουλή θα εξαρτηθεί από τις συζητήσεις που θα προηγηθούν. Εμείς παρουσιάσαμε προφορικά στην επιτροπή που όρισε η Διαρκής Ιερά Σύνοδος την δομή του νομοσχεδίου που ετοιμάζουμε, θα το καταθέσουμε στην επιτροπή και γραπτά, θα το καταθέσουμε και στο Πατριαρχείο, θα πάρουμε τα όποια σχόλια, θα αρχίσουν οι όποιες διαδικασίες που έχουν σχέση με την Ιεραρχία και στη συνέχεια θα κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, αυτό είναι το σχέδιο από εδώ και στο εξής».

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων