18/12/2018 18/12/2018 Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Προκαθήμενο της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, απέστειλε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνοντας λόγο για μια “ιστορική στιγμή για την Ουκρανία”. “Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκφράζουν την αμέριστη υποστήριξή τους στην Ουκρανία και σέβονται την ελευθερία της πίστεως,  χωρίς εμπόδια από εξωτερικές παρεμβολές”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ρόμπερτ Παλλάντινο. “Το δικαίωμα...
18 Δεκεμβρίου, 2018 - 13:38

Για “ιστορική στιγμή” στην Ουκρανία κάνουν λόγο οι ΗΠΑ

Διαδώστε:
Για “ιστορική στιγμή” στην Ουκρανία κάνουν λόγο οι ΗΠΑ

Συγχαρητήρια επιστολή προς τον νέο Προκαθήμενο της Ουκρανικής Ορθοδόξου Εκκλησίας, απέστειλε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, κάνοντας λόγο για μια “ιστορική στιγμή για την Ουκρανία”.

“Οι Ηνωμένες Πολιτείες εκφράζουν την αμέριστη υποστήριξή τους στην Ουκρανία και σέβονται την ελευθερία της πίστεως,  χωρίς εμπόδια από εξωτερικές παρεμβολές”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Ρόμπερτ Παλλάντινο. “Το δικαίωμα στη θρησκευτική ελευθερία εκτείνεται πλέον σε όλους τους Ουκρανούς, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που επιλέγουν να ενταχθούν – ή να μην ενταχθούν – στη νέα Ορθόδοξη Εκκλησία”, ανέφερε και πρόσθεσε ότι οι ΗΠΑ εκφράζουν συγχαίρουν τον νέο Προκαθήμενο.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων