29/11/2018 29/11/2018 Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, στο 2ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης το ιστορικό ντοκιμαντέρ “Η Σιωπηλή Σχολή”, μία αναδρομή στην ιστορία της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, στο αμφιθέατρο “Ιωάννης Δρακόπουλος” του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30). Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο 2ο Γενικό Λύκειο Χαλανδρίου το...
29 Νοεμβρίου, 2018 - 9:08
Τελευταία ενημέρωση: 29/11/2018 - 9:10

Δράσεις Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών

Διαδώστε:
Δράσεις Ιδρύματος Ιστορικών Μελετών

Την Παρασκευή 30 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, στο 2ο Μαθητικό Συνέδριο Έρευνας και Επιστήμης το ιστορικό ντοκιμαντέρ “Η Σιωπηλή Σχολή”, μία αναδρομή στην ιστορία της Ιεράς Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, στο αμφιθέατρο “Ιωάννης Δρακόπουλος” του κεντρικού κτηρίου του Πανεπιστημίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 30).

Την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00 στο 2ο Γενικό Λύκειο Χαλανδρίου το ιστορικό ντοκιμαντέρ “Στην άκρη του Αιγαίου, Καστελλόριζο”, ένα αφιέρωμα που αποτελεί φόρο τιμής στην ιστορία του Καστελλορίζου. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί το Εναλλακτικό Μάθημα Ιστορίας για τους μαθητές του σχολείου, με εισηγήτρια την Γ.Γ. του ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ. και Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης Ειρήνη Σαρίογλου.

Την Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στο 4ο Γυμνάσιο Νέου Ηρακλείου Αττικής, το ιστορικό ντοκμαντέρ «Η Σιωπηλή Σχολή». Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί το Εναλλακτικό Μάθημα Ιστορίας για τους μαθητές του σχολείου, με εισηγήτρια την Γ.Γ. του ΙΔ.ΙΣ.ΜΕ. και Επίκουρη Καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Κωνσταντινούπολης Ειρήνη Σαρίογλου.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων