15/01/2019 15/01/2019 Το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος και τoν Σύλλογο Σχολείων Κοινότητας Βικιπαίδειας Ελλάδας διοργανώνουν επιμορφωτικό πρόγραμμα – εργαστήριο με θέμα: «Εισαγωγή στη συγγραφή λημμάτων στη Βικιπαίδεια». Το εισαγωγικό αυτό εργαστήριο στη συγγραφή λημμάτων της Βικιπαίδειας απευθύνεται σε όσες και...
15 Ιανουαρίου, 2019 - 16:07

«Εισαγωγή στη συγγραφή λημμάτων στη Βικιπαίδεια»

Διαδώστε:
«Εισαγωγή στη συγγραφή λημμάτων στη Βικιπαίδεια»

Το Τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας και Θρησκειολογίας της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών σε συνεργασία με το Διορθόδοξο Κέντρο της Εκκλησίας της Ελλάδος και τoν Σύλλογο Σχολείων Κοινότητας Βικιπαίδειας Ελλάδας διοργανώνουν επιμορφωτικό πρόγραμμα – εργαστήριο με θέμα: «Εισαγωγή στη συγγραφή λημμάτων στη Βικιπαίδεια».

Το εισαγωγικό αυτό εργαστήριο στη συγγραφή λημμάτων της Βικιπαίδειας απευθύνεται σε όσες και όσους ενδιαφέρονται να μάθουν να γράφουν και να συνεισφέρουν σε μία ελεύθερη ηλεκτρονική εγκυκλοπαίδεια, αλλά και σε όλους όσους θα ήθελαν να εντάξουν τη Βικιπαίδεια ως εκπαιδευτικό εργαλείο στη διδακτική πράξη, καθώς μεταξύ άλλων μπορεί να προάγει τις ομαδοσυνεργατικές ικανότητες παραγωγής γραπτού λόγου των φοιτητών, ενώ μπορεί να συνδυασθεί και με την αντίστοιχη εκπόνηση φοιτητικών/μαθητικών εργασιών.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη, 17:00-20:00, περιλαμβάνει 5 συνολικά συναντήσεις διάρκειας τριών ωρών η καθεμία και στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα ολοκληρώσουν το πρόγραμμα και θα αναρτήσουν λήμμα, θα χορηγηθεί ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ συνολικής διάρκειας 25 ωρών.

Οι δύο πρώτες εισαγωγικές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν:

– Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, ώρες 17:00-20:00

– Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019, ώρες 17:00-20:00

στο Διορθόδοξο Κέντρο, στον σεμιναριακό χώρο της Βιβλιοθήκης https://goo.gl/maps/eHcQb

Οι επόμενες συναντήσεις του εργαστηρίου μπορεί να πραγματοποιηθούν σε χώρο της Θεολογικής Σχολής κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.

Για δικαίωμα συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω on line αίτηση:

https://goo.gl/forms/q7DkCmo6MzJPgkYh2

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για περισσότερες πληροφορίες στείλτε e-mail στο: info[at]intero[dot]gr.

Απαραίτητη προϋπόθεση: κάθε συμμετέχων να φέρει μαζί του το προσωπικό του laptop.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων