25/09/2018 25/09/2018 Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ματθαίου προστάτου της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός τέλεσε τον Αγιασμό επί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καλωσορίζοντας τους νέους μαθητές και ευχόμενος στον Σχολάρχη κ. Θωμά Παναγιώτου, καθώς και σε όλους τους καθηγητές, στους συνεργάτες στην Εκκλησιαστική Εστία, στους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας...
25 Σεπτεμβρίου, 2018 - 8:53

Αγιασμός στην Πατριαρχική Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης

Διαδώστε:
Αγιασμός στην Πατριαρχική Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Ματθαίου προστάτου της Πατριαρχικής Εκκλησιαστικής Σχολής Κρήτης ο Σεβασμιώτατος Ποιμενάρχης μας κ.κ. Δαμασκηνός τέλεσε τον Αγιασμό επί την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, καλωσορίζοντας τους νέους μαθητές και ευχόμενος στον Σχολάρχη κ. Θωμά Παναγιώτου, καθώς και σε όλους τους καθηγητές, στους συνεργάτες στην Εκκλησιαστική Εστία, στους Υπαλλήλους του Υπουργείου Παιδείας και προς τους μαθητές να έχουν μία καλή και ευλογημένη χρονιά στην Εκκλησιαστική μας Σχολή η οποία αποτελεί φυτώριο για αυριανούς υπεύθυνους πολίτες, κληρικούς και σωστούς οικογενειάρχες.

Μετά το πέρας του Αγιασμού προσφέρθηκε πρωινό στην τραπεζαρία της Εκκλησιαστικής Εστίας. Εκεί ο Σεβασμιώτατος μίλησε στους μαθητές ευχόμενος τους και πάλι να έχουν καλή πρόοδο και επιτυχίες στη ζωή τους. Στην συνέχεια σύντομους χαιρετισμούς απηύθυναν ο Δήμαρχος Χανίων κ. Αναστάσιος Βάμβουκας και ο Σχολάρχης της Σχολής κ. Θωμάς Παναγιώτου.

Σημαντικό γεγονός για την Πατριαρχική Εκκλησιαστική Σχολή Κρήτης είναι το μεγάλο ποσοστό επιτυχίας των αποφοιτησάντων στο Πανεπιστήμιο και σε Ανώτερες Εκκλησιαστικές Σχολές.

Στην Εκκλησιαστική μας Σχολή επίσης λειτουργεί με αποκλειστική ευθύνη της Ιεράς Μητροπόλεως μας και φροντίδα του Σεβ. Μητροπολίτου μας κ.κ. Δαμασκηνού και η Εκκλησιαστική Εστία, η οποία καλύπτει στους μαθητές τα έξοδα σίτισης και διαμονής.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων