23/10/2018 23/10/2018 Τελετή Υποδοχής των πρωτοετών Φοιτητών/Φοιτητριών της Σχολής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο “Χρυσόστομος Παπαδόπουλος” της Σχολής την 25η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12η μεσημβρινή. Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, κ....
23 Οκτωβρίου, 2018 - 15:39
Τελευταία ενημέρωση: 23/10/2018 - 16:31

Υποδοχή πρωτοετών Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ

Διαδώστε:
Υποδοχή πρωτοετών Θεολογικής Σχολής ΕΚΠΑ

Τελετή Υποδοχής των πρωτοετών Φοιτητών/Φοιτητριών της Σχολής της Θεολογικής Σχολής του Εθνικού και Καποδοστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο “Χρυσόστομος Παπαδόπουλος” της Σχολής την 25η Οκτωβρίου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 12η μεσημβρινή.

Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Αντιπρόεδρος της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου της Εκκλησίας της Ελλάδος, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής,
κ. Νικόλαος, και ο Αναπληρωτής Πρύτανης του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Καθηγητής Ναπολέων Μαραβέγιας.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων