19/11/2018 19/11/2018 Η ημερομηνία της ενωτικής συνέλευσης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, αναμένεται να αποφασιστεί και να ανακοινωθεί μετά την Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που θα διεξαχθεί μεταξύ 27-29 Νοεμβρίου. “Κατά την προετοιμασία της Ιεράς Συνόδου που θα διεξαχθεί από τις 27-29 Νοεμβρίου, το Οικουμενικό Πατριαρχείο επαναλαμβάνει την ιερή του απόφαση να χορηγήσει  τον Τόμο της...
19 Νοεμβρίου, 2018 - 11:42
Τελευταία ενημέρωση: 19/11/2018 - 12:09

Την ερχόμενη εβδομάδα ο Τόμος για την Ουκρανία

Διαδώστε:
Την ερχόμενη εβδομάδα ο Τόμος για την Ουκρανία

Η ημερομηνία της ενωτικής συνέλευσης της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας, αναμένεται να αποφασιστεί και να ανακοινωθεί μετά την Ιερά Σύνοδο του Οικουμενικού Πατριαρχείου, που θα διεξαχθεί μεταξύ 27-29 Νοεμβρίου.

“Κατά την προετοιμασία της Ιεράς Συνόδου που θα διεξαχθεί από τις 27-29 Νοεμβρίου, το Οικουμενικό Πατριαρχείο επαναλαμβάνει την ιερή του απόφαση να χορηγήσει  τον Τόμο της Αυτοκέφαλης Ορθοδόξου Εκκλησίας της Ουκρανίας” αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, προσθέτοντας ότι η ενωτική συνέλευση θα διεξαχθεί εντός του Δεκεμβρίου σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί από την Ιερά Σύνοδο.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων