24/11/2018 24/11/2018 Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεόκλητος, κατά την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, επί τη συμληρώσῃ ενός έτους από την ημέρα της ενθρονίσεώς του, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος. Στη συνέχεια, μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ. Ευσταθίου, θα μεταβεί...
24 Νοεμβρίου, 2018 - 17:56
Τελευταία ενημέρωση: 24/11/2018 - 19:07

Εορτάζει την ενθρόνισή του ο Σταγών κ. Θεόκλητος

Διαδώστε:
Εορτάζει την ενθρόνισή του ο Σταγών κ. Θεόκλητος

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώρων, κ. Θεόκλητος, κατά την Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018, επί τη συμληρώσῃ ενός έτους από την ημέρα της ενθρονίσεώς του, θα χοροστατήσει κατά τον Όρθρον, θα λειτουργήσει και θα ομιλήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος.

Στη συνέχεια, μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτου Μονεμβασίας και Σπάρτης, κ. Ευσταθίου, θα μεταβεί εις την Σπάρτη όπου και θα λάβει μέρος στις εορταστικές λατρευτικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη του Αγίου Νίκωνος Μετανοείτε. Επίσης, προσκληθείς υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πολυανής και Κιλκισίου θα μεταβεί στο Κιλκίς και θα λάβει μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις επί τη μνήμη των Πεντεκαίδεκα Ιερομαρτύρων, πολιούχων της πόλεως του Κιλκίς.

ΠΗΓΗ: trikalavoice.gr / ΑΠΕ ΜΠΕ

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων