22/12/2018 22/12/2018 Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, ο Παιδικός Σταθμός Κολυμβαρίου, πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη εορτή του, στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης. Η εκδήλωση αποτελούνταν από δύο θεατρικά δρώμενα με τίτλους: «Χριστούγεννα με τις 5 αισθήσεις» και «Χριστούγεννα στο δάσος», με τα παιδιά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και αφηγητές τους παιδαγωγούς κ. Θεοδώρα Τζατζόγλου, κ. Ιωάννα Βαβουράκη, κ. Λίτσα Λεβεντάκη,...
22 Δεκεμβρίου, 2018 - 17:59

Εορτή Παιδικού Σταθμού Κολυμβαρίου στην ΟΑΚ

Διαδώστε:
Εορτή Παιδικού Σταθμού Κολυμβαρίου στην ΟΑΚ

Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018, ο Παιδικός Σταθμός Κολυμβαρίου, πραγματοποίησε τη χριστουγεννιάτικη εορτή του, στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης.

Η εκδήλωση αποτελούνταν από δύο θεατρικά δρώμενα με τίτλους: «Χριστούγεννα με τις 5 αισθήσεις» και «Χριστούγεννα στο δάσος», με τα παιδιά στους πρωταγωνιστικούς ρόλους και αφηγητές τους παιδαγωγούς κ. Θεοδώρα Τζατζόγλου, κ. Ιωάννα Βαβουράκη, κ. Λίτσα Λεβεντάκη, κ. Σπυριδούλα Μπικάκη και κ. Μαρία Αγγελάκη.

 

 

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος ΚΕΔΗΠ Παιδικού Σταθμού Κολυμβαρίου, κ. Αντώνης Καπνισάκης, ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά κ. Ιωάννης Μαλακωνάκης, η Διευθύντρια του Παιδικού Σταθμού Κολυμβαρίου, κ. Θεοδώρα Τζατζόγλου και εκ μέρους του Ιδρύματος ο επιστημονικός συνεργάτης και Βιβλιοθηκονόμος κ. Ιωάννης Μουντογιαννάκης, ο οποίος καλωσόρισε τους παρευρισκομένους εκ μέρους του Γενικού Διευθυντή της ΟΑΚ, Δρος Κωνσταντίνου Ζορμπά, υπογραμμίζοντας πως το Ίδρυμα θα στηρίζει πάντοτε τους μικρούς του φίλους.

 

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Ετικέτες:
Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων