10/12/2018 10/12/2018 Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή των 40 Εκκλησιών. Στην πρωινή εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε ο π. Ευτύχιος,προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ο οποίος αναφέρθηκε στις  υλικές ζημιές τις οποίες υπέστη ο Ναός. Στις δηλώσεις του επεσήμανε τον προβληματισμό του...
10 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:14
Τελευταία ενημέρωση: 10/12/2018 - 17:30

Επίθεση με γκαζάκια σε Ναό στην Θεσσαλονίκη

Διαδώστε:
Επίθεση με γκαζάκια σε Ναό στην Θεσσαλονίκη

Άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκι λίγο μετά τις 4 τα ξημερώματα στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή των 40 Εκκλησιών.

Στην πρωινή εκπομπή “ΣΗΜΕΡΑ” του ΣΚΑΙ φιλοξενήθηκε ο π. Ευτύχιος,προϊστάμενος του Ιερού Ναού, ο οποίος αναφέρθηκε στις  υλικές ζημιές τις οποίες υπέστη ο Ναός.

Στις δηλώσεις του επεσήμανε τον προβληματισμό του ότι τον τελευταίο καιρό τα κρούσματα βίας εναντίων Ιερών Ναών έχουν αυξηθεί από επιθέσεις “αγνώστων”, τους οποίους όμως η Αστυνομία γνωρίζει πολύ καλά.

 

 

Το γεγονός αυτό τόνισε είναι συνέχεια των γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Θεολογική Σχολή του ΑΠΘ την περασμένη Παρασκευή.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι πρέπει να γίνει με τους ταραξίες ο π. Ευτύχιος δήλωσε ότι η Εκκλησία πρέπει να αγκαλιάσει αυτά τα παιδιά γιατί το έχουν πραγματική ανάγκη,η Εκκλησία δεν είναι τιμωρός αλλά αγκαλιάζει όλους τους ανθρώπους.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων