09/12/2018 09/12/2018 Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία αναφορικά στις σχέσεις της Κυβέρνησης με την Ιεραρχία για το ζήτημα της μισθοδοσίας του κλήρου, δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης. Αναλυτικά είπε: “Είμαστε σε μια περίοδο όπου συνεχίζεται ο διάλογος, ώστε να αναζητηθεί και...
09 Δεκεμβρίου, 2018 - 10:38
Τελευταία ενημέρωση: 09/12/2018 - 10:44

“Δεν παίζουμε παιχνίδια με την Εκκλησία”

Διαδώστε:
“Δεν παίζουμε παιχνίδια με την Εκκλησία”

Αισιόδοξος ότι θα υπάρξει συμφωνία αναφορικά στις σχέσεις της Κυβέρνησης με την Ιεραρχία για το ζήτημα της μισθοδοσίας του κλήρου, δήλωσε σε σημερινή του συνέντευξη στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Κώστας Ζαχαριάδης.

Αναλυτικά είπε: “Είμαστε σε μια περίοδο όπου συνεχίζεται ο διάλογος, ώστε να αναζητηθεί και να προχωρήσει ο κοινός τόπος, η κοινή λογική, το αμοιβαίο όφελος και των δύο πλευρών. Οι δυο πλευρές γνωρίζουν ότι είναι μια αμοιβαία επωφελής συμφωνία, είμαι αισιόδοξος ότι αφού δοθούν όλες οι απαραίτητες εξηγήσεις και διασφαλίσεις θα δοθεί η δυνατότητα για συμφωνία, δεν προσπαθούμε να παίξουμε παιχνίδια σε ένα τόσο σοβαρό και ευαίσθητο ζήτημα, μακάρι και οι άλλες πολιτικές δυνάμεις να μην έβαζαν το θέμα στη μικροκομματική αντιπαράθεση”.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων