11/01/2019 11/01/2019 Οι Ηνωμένες Πολιτείες καλωσορίζουν τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας, κ, Επιφάνιου, ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας είναι ανοικτή σε όλους του Ορθοδόξους πιστούς: «Η ανακοίνωση της 6ης Ιανουαρίου για μία αυτοκέφαλη ή ανεξάρτητη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας σηματοδοτεί ένα ιστορικό επίτευγμα, καθώς η Ουκρανία επιδιώκει να χτίσει το δικό της μέλλον....
11 Ιανουαρίου, 2019 - 8:58
Τελευταία ενημέρωση: 11/01/2019 - 8:59

ΗΠΑ: Στηρίζουμε τις ενωτικές κινήσεις του Μητρ. Επιφανίου

Διαδώστε:
ΗΠΑ: Στηρίζουμε τις ενωτικές κινήσεις του Μητρ. Επιφανίου

Οι Ηνωμένες Πολιτείες καλωσορίζουν τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Κιέβου και Πάσης Ουκρανίας, κ, Επιφάνιου, ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας είναι ανοικτή σε όλους του Ορθοδόξους πιστούς: «Η ανακοίνωση της 6ης Ιανουαρίου για μία αυτοκέφαλη ή ανεξάρτητη Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας σηματοδοτεί ένα ιστορικό επίτευγμα, καθώς η Ουκρανία επιδιώκει να χτίσει το δικό της μέλλον. Σε αυτή την ιστορική στιγμή, οι Ηνωμένες Πολιτείες επαναλαμβάνουν την αμέριστη στήριξή τους για μία ανεξάρτητη Ουκρανία” ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Μάικ Πομπέο.

« Οι Ηνωμένες Πολιτείες διατηρούν την υποστήριξή τους στις θρησκευτικές ελευθερίες,  περιλαμβανομένης και της ελευθερίας μελών θρησκευτικών ομάδων να εκφράζουν την πίστη τους, σύμφωνα με τα πιστεύω τους, χωρίς εξωτερικές επιρροές» τόνισε προσθέτοντας ότι οι δηλώσεις του Μητροπολίτη Κιέβου κ. Επιφάνιου ότι η Ορθόδοξη Εκκλησία της Ουκρανίας είναι ανοικτή σε όλους του Ορθοδόξους πιστούς, ενθαρρύνει την κυβέρνηση και τους Ιεράρχες να προωθήσουν την ανεκτικότητα και τον σεβασμό.

H αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο αν αναφέρεται ως πηγή το ORTHODOXIANEWSAGENCY.GR με ενεργό σύνδεσμο στην εν λόγω καταχώρηση.

google-news Ακολούθησε το ORTHODOXIANEWSAGENCY.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις.

Διαδώστε:
Ροή Ειδήσεων